Partners – en annerledes eiendomsmegler

Partners-kjeden en annerledes eiendomsmegler

Partners – kjeden ble stiftet i starten av 2014 og har helt siden den tid vokst. Målet har hele tiden vært å bygge en sterk og solid kjede med uavhengige og dyktige partnere lokalt rundt omkring i landet.

Det er vi i ferd med å lykkes med. Vi har i dag ca 30 kontorer rundt omkring i hele Norge som drives av dyktige eiendomsmeglere som kjenner sitt lokalområde meget godt.
Partners er bygget etter en  medlemsmodell, et coop, der meglerbutikkene eier kjeden. Det betyr høy grad av medbestemmelse for det enkelte kontor, samtidig som inntjeningen i butikkene tilfaller partnerne på kontorene. I motsetning til bankeide kjeder, der hovedfokuset er å skaffe lånekunder til banken, kan meglerne våre konsentrere seg om boligselgerne. Videre har Partners vært delaktig i oppstart av en ren boliglånsbank, og konsesjonen er allerede på plass. Vi tenker annerledes, vi eier banken og ikke omvendt.

Deg og din bolig, ene og alene.

I Partners ser vi at verden er i endring. Derfor jobber vi for at  kundene som velger oss til å selge hjemmet sitt , får igjen på flere måter. Ikke kun en god pris. Vi vet at det å selge hjemmet sitt er en følelsesmessig prosess. En Partners-megler skal ta hensyn til det, og lose deg gjennom de ulike stegene. Vår visjon er enkel: Partners skal være best på visning & oppfølging.

I Partners  bygger vi en kjede som skal tilby mer enn kun selve salget. Vi skal hjelpe kundene våre med det faglige, før et eventuelt salg og i etterkant. I Partners vil vi også kunne tilby kundene den beste boligforsikringen på markedet, og du kan forvente å få god service og profesjonell rådgivning i alt fra befaring, bud til selve oppgjøret.

Våre meglere støtter NEFs arbeid for en trygg bolighandel.

Ønsker du et utforpliktende tilbud på boligsalg? Klikk her